Pages

Monday, 10 February 2014

Keputusan Maharaja Lawak Mega 2013

Assalamualaikum semua..

Ada yang tak dapat mengikuti siaran Maharaja Lawak Mega 2013??
Sebenarnya saya bukanlah peminat fanatik Maharaja Lawak Mega (MLM) 2013 ni..Tapi sebab suami minat sgt2..Sampai ulangan pun tengok..Tak puas, tgk lagi di Youtube, layankan jela..huhu
Bagi yang tak tahu lagi keputusan MLM 2013, ini adalah keputusannya..Antara kumpulan yang berjaya masuk ke final adalah Jambu, Bocey, Sepahtu, Nabil dan Shiro..
So,bagi yang tak tahu lagi la kan..Keputusannya adalah:


Pemenang tempat Kelima adalan Nabil..Memang patut pun kan sebab tak buat lawak langsung..huhu..
Pemenang tempat kelima mendapat RM15000 jugak tau..Tempat kedua dimenangi oleh kumpulan JAMBU..Sedih juga la kan..Tapi masa final Jambu tidak buat sebaik mungkin..Lawaknya berulang..Mungkin sebab tu dapat nombor 4..hihi..Komen juri tidak bertauliah..
Pemenang tempat keempat memenangi wang bernilai 
RM50 000.Tempat ketiga dimenangi oleh Kumpulan Bocey. Kumpulan ni memang boleh tahan gak lawaknyer..hihuu..Pemenang memenagi hadiah wang tunai bernilai RM150 000..Wah..kayo2..Tempat Kedua pula dimenangi oleh Kumpulan Shiro..Kumpulan Shiro memang konsisten dari episod2 yang lepas pun..Memang padan dengan kemenangannya. Pemenang memenangi wang tunai berjumalah
RM250 000.
Jeng2.. Tempat Pertama seperti yang telah dijangkakan, dimenangi oleh Kumpulan Sepahtu..Pemenang memenangi wang tunai bernilai RM500 000..Wah2..Boleh mandi duit nih..hihi..Sepahtu memang ramai peminat, so no wonder dengan kemenangannye..Tahniah..=)

No comments:

Post a Comment